BENVINGUTS A UN ESPAI PER SOMIAR. BENVINGUTS A BARTS.

Un autèntic multiespai al bell mig de l'emblemàtic i recuperat Paral·lel, eix escènic i cultural de Barcelona. Un local amb una excel·lent visibilitat i acústica, molt confortable i amb dues sales: la principal, amb un aforament de 900 localitats amb seient o 1.500 combinant localitats de peu i assegudes, i la sala club, fins a 130 espectadors.

Un nou espai estratègic, un nou concepte de centre cultural vinculat a l'entorn. Un projecte ciutadà, contemporani, amb propostes per a tots els públics obertes a qualsevol manifestació artística.

Obert a la música. Epicentre de festivals i de cicles oferint concerts singulars i únics, involucrant artistes, tant consolidats com emergents, en el projecte. Però també obert al teatre –d’autor, musical o infantil– i a la comedia, a la dansa, al circ contemporani, l’il·lusionisme i la màgia. Als continguts audiovisuals, la gastronomia i a la paraula, el debat i el pensament. A la ciència, la investigació i les humanitats a través de conferències, classes magistrals, diàlegs i trobades amb creadors i pensadors.

Benvinguts a un espai per somiar.
Benvinguts a BARTS.